Bevorder het lezen met STACH!

Ken je STACH al? STACH is het halfjaarlijkse kinder- en jeugdboekentijdschrift van uitgeverij Lemniscaat, voor de bovenbouw van de basisschool. STACH is een superleuk magazine om ze aan het lezen te houden. Het staat boordevol met interviews, leesfragmenten, recensies, doe-opdrachten, columns, voorpublicaties,  kijkpagina’s, prijsvragen, fotoreportages en alles wat je maar weten wilt over de mooiste jeugdboeken.
STACH is gratis bij ons te verkrijgen, en het leuke is: als de leerlingen een boek uit STACH bij ons bestellen (of een ander leuk boek natuurlijk), reserveren wij 20% van het aankoopbedrag voor school, om te besteden aan de schoolbibliotheek!

Zo werkt het:

  • De school geeft aan ons door hoeveel STACH magazines er nodig zijn, voor groep 7, 8, of eventueel ook groep 6.
  • Wij voorzien alle exemplaren van STACH van een bestelformulier.
  • Kinderen kunnen (samen met hun ouders) op het bestelformulier een (of meerdere) boek(en) invullen (alle kinderboeken doen mee, niet alleen de boeken die in het STACH-magazine staan).
  • De school verzamelt de ingevulde bestelformulieren van de leerlingen, en geeft die aan ons door.
  • Wij zorgen er voor dat de boeken worden afgeleverd op school, met duidelijke vermelding van de naam van de besteller. De boeken hoeven alleen nog maar aan de betreffende leerlingen te worden uitgedeeld.
  • Ouders/verzorgers rekenen de bestelde boeken rechtstreeks met ons af, ze krijgen een Tikkie of ander betaalverzoek.
  • Voor 20% van het bestelde totaalbedrag ontvangt de school een tegoed waarmee gratis boeken voor de schoolbibliotheek uitgezocht mogen worden.

Goed idee? Geef dan aan ons door hoeveel STACH magazines je wilt ontvangen om uit de delen in de klas, dan komen we ze brengen!
Bel 020-6372601, of mail info@lezeninnoord.nl.