De zomervakanties zijn weer voorbij, de scholen zijn weer van start, tijd voor STACH#4

STACH is het halfjaarlijkse kinder- en jeugdboekentijdschrift van uitgeverij Lemniscaat, voor de bovenbouw van de basisschool. Ook STACH#4 staat weer nokkie vol. Zo kun je de interactie opzoeken met puzzels en quizzen, informatie inwinnen voor een boekbespreking, stukken uit nog niet verschenen boeken lezen, leren tekenen en…eigenlijk moet iedere leerling het zelf gaan ervaren. Het is trouwens helemaal GRATIS bij ons verkrijgbaar!

Het leuke is: als de leerlingen een boek uit STACH bij ons bestellen (of een ander leuk boek natuurlijk), reserveren wij 20% van het aankoopbedrag voor school, om te besteden aan de schoolbibliotheek!

Zo werkt het:

  • De school geeft aan ons door hoeveel STACH magazines er nodig zijn, voor groep 7, 8, of eventueel ook groep 6.
  • Wij voorzien alle exemplaren van STACH van een bestelformulier.
  • Kinderen kunnen (samen met hun ouders) op het bestelformulier een (of meerdere) boek(en) invullen (alle kinderboeken doen mee, niet alleen de boeken die in het STACH-magazine staan).
  • De school verzamelt de ingevulde bestelformulieren van de leerlingen, en geeft die aan ons door.
  • Wij zorgen er voor dat de boeken worden afgeleverd op school, met duidelijke vermelding van de naam van de besteller. De boeken hoeven alleen nog maar aan de betreffende leerlingen te worden uitgedeeld.
  • Ouders/verzorgers rekenen de bestelde boeken rechtstreeks met ons af, ze krijgen een Tikkie of ander betaalverzoek.
  • Voor 20% van het bestelde totaalbedrag ontvangt de school een tegoed waarmee gratis boeken voor de schoolbibliotheek uitgezocht mogen worden.

Goed idee? Geef dan aan ons door hoeveel STACH magazines je wilt ontvangen om uit de delen in de klas, dan komen we ze brengen!

Mail naar info@lezeninnoord.nl, bel, 020-6372601 of stuur een app of sms naar 06-83347148.
Of kom langs in de winkel:  Boekhandel van Noord – Buikslotermeerplein 70, Winkelcentrum Boven ’t Y.