Jaarlijkse informatieavond over de Kinderboekenweek druk bezocht

Pieter van Koolwijk signeert in Buiksloterkeer september 2021Het was druk en gezellig op maandag 13 september 2021 in de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord! Daar vond de jaarlijkse informatieavond over de komende Kinderboekenweek plaats. Nathalie Scheffer van Boekhandel van Noord en Lezen op School praatte de meer dan 60 aanwezige leerkrachten bij over de Kinderboekenweek, de thematitels en de Griffels en Penselen.

Kinderboekenschrijver Pieter Koolwijk, die dit jaar met zijn boek Gozert de Gouden Griffel won, hield een bevlogen voordracht over zijn werk en zijn inspiratiebronnen. Diverse uitgevers waren aanwezig met hun boeken, en natuurlijk had Boekhandel van Noord leuke aanbiedingen om de schoolbibliotheek mee aan te vullen.

Iedereen ging naar huis met een goedgevulde goodiebag. Het was kortom een geslaagde avond. Zorg dat je er volgend jaar ook (weer) bij bent!