logo Lezen op school jongen en meisje zitend lezen

Veel gestelde vragen én antwoorden

Veel antwoorden op uw vragen zullen op deze website te vinden zijn. Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij of is het antwoord op uw vraag niet op de website te vinden, neem dan contact met ons op. Kom langs in onze winkel in Amsterdam-Noord, bel, mail of vul het contactformulier in.

Ik heb een vraag over mijn bestelling. Hoe neem ik contact op met jullie?

Ik werk niet bij een school, maar ik wil wel graag boeken bestellen. Kan dat?

• Natuurlijk! Je kunt 7 dagen per week terecht in onze winkel in Amsterdam-Noord. Ook kun je ons mailen of bellen voor een bestelling, of het contactformulier op deze site invullen.

Kosten boeken bij Lezenopschool.nl hetzelfde als bij andere boekhandels?

• Voor algemene boeken, dus ook voor leesboeken voor school, geldt in Nederland een vaste prijs. Je betaalt dus overal hetzelfde. Voor scholen is er wel een kortingsmogelijkheid. En onze dienstverlening is gratis. Neem contact met ons op, dan vertellen wij je over de mogelijkheden!

Wat kost het als jullie de boeken bij ons op school bezorgen?

• Helemaal niets! Bezorgen hoort erbij, vinden wij!

Ik wil alle medewerkers van de school een mooi boek geven voor kerst. Kunnen jullie de boeken inpakken in cadeaupapier?

• Zeker! Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag aan een mooi cadeau voor iedereen!

In de abonnementszending van deze maand zat een boek dat we niet willen hebben. Kunnen we dat retourneren?

• Ja hoor, geen probleem! Boeken uit abonnementszendingen kunnen altijd retour.

De boeken kan ik ook bij een internetboekhandel bestellen. Waarom zou ik dat bij jullie doen?

• Lezenopschool.nl geeft dienstverlening op maat, door te helpen bij het selecteren. Daarnaast kunnen wij de schoolbibliotheek saneren en aanvullen, ook adviseren wij over boeken. Scholen krijgen scholenkorting en vrijwel al onze dienstverlening is gratis.

Kan ik de lespakketten van de Voorleesdagen, Kinderjury en de Kinderboekenweek ook bij jullie bestellen?

• Lespakketten kun je ook bij ons bestellen. Als je je inschrijft voor onze meesters- en juffennieuwsbrief sturen wij een bericht als het tijd is om te bestellen, zodat je nooit meer een bestelmoment mist.

Hebben jullie ook materiaal om de klas te versieren voor de Kinderboekenweek?

• Ja, je kunt het versier-je-klaspakket bij ons bestellen.

Staat je vraag hier niet tussen?