Ook wij waren aanwezig op de NOT 2023!

De Nationale Onderwijs tentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs. Vijf dagen lang is de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een beurs in het teken van ‘Ontwikkeling én groei’.

Dit jaar was Lezen op School ook aanwezig. Onze medewerkers vertelden de bezoekers alles over wat Lezen op School voor hun school of opvang kan betekenen. En wie zijn contactgegevens achterliet, ontving een goodiebag en maakte ook nog eens kans op een boekenpakket ter waarde van €500!

Gedurende de hele NOT was er bij ons van alles te beleven. Dagelijks waren er sessies bij te wonen, bijvoorbeeld over de belangrijkste kinderboeken die binnenkort gaan verschijnen en over hoe het saneren en/of onderhouden van een schoolbibliotheek precies in z’n werk gaat. Ook kon je in onze stand zomaar een bekende kinderboekenschrijver tegen het lijf lopen en een gesigneerd boek bemachtigen. En natuurlijk waren er beursaanbiedingen: prachtige (prenten)boeken voor een fractie van de normale winkelprijs.

In 2025 zijn wij er zeker weer bij! Jij ook?